Teet skördas för hand av kunniga teodlare, och varje omgång bearbetas varsamt av erfarna temästare enligt traditionella metoder som bevarar teets rena och naturliga smaker. Den speciella Qing-Xin-kultivaren ger detta te en förfinad smakprofil, där terroirens rena, orörda egenskaper kommer fram. Den vårskördade årgången 2022 ger varje kopp en tydlig, men ändå mjuk karaktär som reflekterar områdets unika landskap och klimat.
Konventionell beredning
Temperatur:
85-90°C
85-90°C
Tid:
2-3 minuter
2-3 minuter
Mängd blad:
2,5-3g
2,5-3g
Volym:
250ml
250ml
Kinesisk beredning
Temperatur:
80-95°C
80-95°C
Tid:
20-60 sekunder
20-60 sekunder
Mängd blad:
2,5-3g
2,5-3g
Volym:
200ml
200ml
Vikt | N/A |
---|---|
mängd | 25g, 50g, 100g, 200g |